Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Jordi Sànchez nega divisió entre socis de govern: “Hi ha accents diferents”

|

- Publicitat -

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, nega que hi hagi divisió dins del Govern sobre com encarar la taula de diàleg de la setmana que ve. “Hi ha accents diferents que posen voluntat en avançar de manera coordinada per guanyar el dret a l’autodeterminació”, ha afegit. En declaracions a la premsa després de la tradicional ofrena a Rafael Casanova, Sànchez ha dit que Junts és “escèptica” perquè veuen actituds que no els agraden per part del govern espanyol. Tot i així, ha dit que el seu partit serà a la taula per donar “força” al país. En aquest sentit, ha garantit que Junts serà “lleial” en mantenir l’acord de legislatura amb ERC i la CUP. “L’independentisme no queda debilitat per parlar alt i clar”, ha conclòs.

Sànchez ha remarcat que Junts anirà a la taula de diàleg de la setmana que ve però amb una actitud “expectant” per tal “d’aixecar acte de la voluntat del govern espanyol”. I és que, segons el secretari general de JxCat, el govern espanyol no compleix, no té paraula i, per tant, se’n pot esperar “poca cosa”. I com a exemple ha dit que l’executiu de Pedro Sánchez no ha estat capaç de mantenir l’acord per invertir 1.700 MEUR a l’aeroport del Prat.

Publicitat

Davant d’aquesta situació, Sànchez ha conclòs que “només la força d’un país mobilitzat i la capacitat de ser al carrer permetrà guanyar la possibilitat de ser una nació”. Amb motiu de la Diada, el dirigent de Junts ha fet una crida a la ciutadania a mobilitzar-se ja que en “moments difícils” és quan s’ha de sortir al carrer per dir que no renunciem al dret a ser nació”.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut