Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Joe Biden posa fi al “botó de la Coca Cola”, el caprici de Donald Trump

Un periodista que va entrevistar Trump el 2019 explica que quan l’expresident pressionava el botó, un majordom apareixia amb una Coca Cola Light servida en una safata de plata

Àlex Huguet
Àlex Huguet 22/01/2021

Entre moltes altres coses, el ja expresident dels Estats Units, Donald Trump, ens deixa anècdotes d’allò més sonades, com ara el fet que tingués instal·lat un botó vermell d’allò més misteriós, que ha resultat tenir la finalitat d’avisar que se li havia acabat la seva beguda preferida, la Coca Cola Light, per tal que n’hi portessin una altra.

El nou president, Joe Biden, ha eliminat aquest botó, i per tant aquesta funció, resultant en un dels primers canvis com a president electe dels Estats Units. Amb tot, un detall que ha tret a la llum el presentador Tom Newton Duun, en una publicació de Twitter, que explica que en una entrevista que havia mantingut amb Trump l’any 2019, va quedar fascinat amb l’existència d’aquell botó, que qualsevol altra persona hagués pogut pensar que fos per activar míssils nuclears, com a les pel·lícules. De fet, explica que va veure en directe com Trump pressionava el botó i com ràpidament un majordom va aparèixer amb una Coca Cola Light servida en una safata de plata.