Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Joan Canadell renuncia a la presidència del Consell de Cambres de Catalunya

|

- Publicitat -

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha renunciat aquest divendres a la presidència del Consell de Cambres de Catalunya en el marc d’una reunió del Comitè Executiu i amb presència de tots els presidents de les tretze cambres catalanes, segons ha indicat el consell en un comunicat.

Tot i això, l’Òrgan Tutelar de les cambres catalanes ha manifestat que no hi ha incompatibilitat entre l’exercici de la presidència i el fet de poder postular-se com a candidat en unes eleccions.

Publicitat

Els presidents i les presidentes han reconegut i agraït profundament “la forta embranzida que Joan Canadell ha portat a l’esperit de les cambres en el marc del projecte Catalunya 30/40, amb una clara coordinació de les tretze cambres per donar servei a tot el teixit socioeconòmic”.

En la reunió s’ha qualificat aquesta renúncia de “lògica” i li han desitjat els millors èxits en el seu camí, perquè Canadell es presentarà en la candidatura de JxCat en els comicis del 14 de febrer.

El vicepresident del consell i president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, ara accedirà a la presidència del Consell fins que, com a mínim, el proper plenari del Consell elegeixi un nou president.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut