Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Joan Canadell i Àlex Arenas s’alineen en les seves propostes per reobrir la restauració

|

- Publicitat -

L’investigador Àlex Arenas ha compartit, al seu Twitter, una proposta per reobrir el sector de la restauració de forma “immediata i segura”. A l’informe facilitat i recollit per La República, es poden comprovar les mesures que s’haurien de prendre a l’interior dels locals, el funcionament de la ventilació, i també de l’exterior en el cas que tinguessin terrasses. Arenas assegura que per la proposta s’han recollit “les millors mesures d’altres països, atenint-nos a la situació epidemiològica, i a la propagació del virus per aerosols”.

Publicitat

En aquest sentit, i en un exitós intent d’Arenas per fer que les institucions fessin ressò de la seva proposta, el president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, també ha compartit la proposta que van fer el sector de la restauració juntament amb la Cambra, i celebra que és “pràcticament la mateixa proposta” que la d’Arenas. “El sector està molt tocat i a punt d’enfonsar-se. Cal un replantejament urgent”, ha reclamat. Arenas ha agraït “l’alineació” que té amb Canadell.

Et pot interessar  Arrenquen les eleccions a les cambres de comerç: la pugna per Barcelona es disputa entre Eines de País i Va d'Empresa
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió