Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Jaume Sastre augura que molta gent es farà independentista gràcies a Espanya

|

- Publicitat -

El nou representant del Consell per la República a les Illes Balears, Jaume Sastre, ha augurat en una entrevista que el moviment independentista ha de créixer i que el sentiment independentista de molts naixerà gràcies a Espanya. “Hi ha molta gent que no és independentista, però s’hi farà. L’independentisme creixerà perquè Espanya ens fa independentistes”, recull el diari dbalears.

Publicitat

De fet, Sastre explica que ell mateix no ho era fins als anys 80, per la situació colonial de les Balears. Entre altres coses, el també professor i escriptor reconegut per haver derrotat judicialment el feixisme del periodista Pedro J. Ramírez, ha remarcat el paper útil del Consell per la República, defensant “l’objectiu de fer efectiva la independència de Catalunya aixecant la suspensió de la República i defensant la independència al carrer”.

D’altra banda, també espera que un cop proclamada la independència hi hagi reconeixement internacional, posant d’exemple el cas de Lituana: “La independència catalana no arribarà amb guerres i tirs, arribarà a través de la guerra psicològica, els mitjans de comunicació i la complicitat internacional”.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió