Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Jaume Graells, de regidor socialista a alcaldable republicà per l’Hospitalet de Llobregat

|

- Publicitat -

Les bases d’ERC ha escollit per una àmplia majoria, el 91% del vots, Jaume Graells com a alcaldable per l’Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals del 2023. El partit ha celebrat aquest dijous al vespre un congrés per escollir el cap de llista republicà. Graells era l’únic que es va presentar al procés de primàries i ja va recollir més del doble d’avals dels necessaris. El fins ara regidor del PSC va denunciar irregularitats al Consell Esportiu i va renunciar a l’acta al maig. El ja alcaldable republicà ha expressat el seu agraïment a la militància i a situat ERC com “l’instrument” per fer possible assolir l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat.

“A partir d’un plantejament obert, integrador, que convidi amb generositat i mà estesa a tots els ciutadans que ho desitgin, a sumar i ser partícips del canvi necessari”, ha afegit Graells. Així mateix, ha posat en valor la tasca realitzada fins ara pel grup municipal republicà i, en especial, la del seu portaveu, Antoni Garcia, per haver estat al seu costat “en els moments més complicats”.

Publicitat

Graells, molt proper a Ernest Maragall, ha estat regidor socialista i ha format part del govern de Núria Marín fins que va esclatar el cas de les irregularitats al Consell Esportiu de l’Hospitalet, que ell va denunciar. Després de dos anys d’allunyament progressiu del PSC, va decidir trencar definitivament.

Et pot interessar  Aragonès presenta aquest dimarts la proposta de referèndum "a l'escocesa" amb encaix a la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut