Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Investiguen l’escàndol d’un periodista d’Okdiario que hauria tret diners del Banc Central de Bolívia

Es tracta del mateix ultra que va assetjar els fills d’Iglesias i Montero, que ara hauria pogut utilitzar diners d’aquest banc pel finançament de les despeses del digital d’Eduardo Inda

Redacció
Redacció 29/07/2021
Eduardo Inda, director d'OKDiario

El diari digital ultraespanyolista d’Eduardo Inda torna a estar al punt de mira mediàtic després d’un altre escàndol d’un dels seus redactors, Alejandro Entrambasaguas.

Tal com informa el diari LUH en una exclusiva, el redactor hauria estat caçat per les càmeres del Banc Central de Bolívia juntament amb uns escortes durant el gener del 2020, dos mesos més tard del cop d’estat de Bolívia. Les autoritats bolivianes estan investigant la quantitat de diners que es va endur Entrambasaguas el dia que va ser gravat, i no descarten res: “Podrien ser diners que es va quedar ell mateix, o s’haurien pogut utilitzar per finançar el digital d’Eduardo Inda“. Les sospites són fermes, ja que el digital espanyolista va fer una gran tasca de difusió del moviment de Jeanine Áñez, qui va propiciar el cop d’estat.

Entrambasaguas ja va estar sota el punt de mira d’altres investigacions, després de saber-se que el diari d’Inda el va enviar a assetjar els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero.