Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Investiguen Eduardo Inda i un redactor del seu diari per assetjar els fills d’Iglesias i Montero

|

- Publicitat -

El diari d’extrema dreta d’Eduardo Inda es va passar de la ratlla quan van voler extreure informació que taqués l’historial de la diputada de Podemos al Congrés, Irene Montero, i van considerar que la millor manera de fer-ho era enviant a un redactor a prop de l’habitatge de Montero i Iglesias, assetjant així als seus fills a la seva cuidadora. Un acte que els ha costat estar investigats ara pel jutjat d’instrucció de Collado Villalba, per un presumpte delicte d’assetjament.

Segons ha informat el diari Público, el redactor, de nom Alejandro Entrambasaguas, i els dirigents de Podemos van haver d’anar a declarar al jutjat. La persona que es va adonar en primera instància del possible assetjament va ser un dels escoltes d’Iglesias, que va notar que el redactor portava diversos dies passejant-se per la zona. A més, segons la magistrada, l’acusat es va “presentar en diverses ocasions al domicili de la cuidadora i insistia als veïns que li donessin informació sobre la mateixa”. Però això no acaba aquí: la cuidadora va rebre fins a 14 trucades de telèfon i diverses visites al seu domicili particular per part del reporter.

Publicitat

Entrambasaguas va declarar que tot era per aconseguir informació per un reportatge que tractava sobre l’educació dels nens, que ja va deixar de banda per no poder tirar-lo endavant. La cuidadora va ser sotmesa a tanta pressió, que va decidir deixar la seva feina per l’estrès que li va causar la insistència del redactor.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut