Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Yolanda Díaz fitxa Elizabeth Duval, col·laboradora del corrupte Ferreras i veu crítica amb Podemos 

Sumar culmina el veto a Irene Montero prometent que impulsarà un feminisme "integrador"

|

- Publicitat -

Sumar ha incorporat l’escriptora i filòsofa Elizabeth Duval a l’equip de campanya de com a portaveu de feminisme, igualtat i drets i llibertats LGTBI, segons ha informat la plataforma de Yolanda Díaz en un comunicat.

Duval és una de les veus de l’esquerra espanyola més crítiques amb Podemos i en diverses ocasions s’ha discutit públicament amb Pablo Iglesias. De fet, en una disputa a les xarxes socials, Iglesias li va retreure que col·laborés amb la claveguera mediàtica d’Antonio García Ferreras a La Sexta. Els usuaris de Twitter també han recordat com ella deia que no entraria a les llistes de la plataforma de Díaz.

Publicitat

Segons Sumar, impulsarà “un feminisme obert, dialogant i integrador” que “ampliï drets a tot arreu i avanci en la construcció d’una Espanya lliure, diversa i orgullosa”. D’aquesta manera, Yolanda Díaz culmina el veto a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i aposta per un discurs feminista més edulcorat.

Et pot interessar  La Moncloa torna a tancar la porta al referèndum i emmarca el discurs d'Aragonès al Senat en la campanya del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut