Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Vox es burla de Richard Gere a l’Open Arms: “Un multimilionari envoltat de presumptes refugiats”

|

- Publicitat -

Vox s’ha burlat de l’actor Richard Gere perquè aquest divendres ha portat queviures a l’Open Arms, tal com us explicàvem aquest migdia.

“Richard Gere i Human Trafficking Arms. La teatralitat filantròpica frega novament allò esperpèntic. Un multimilionari a Twitter.” Titelles de l’interès globalista que avalen una política migratòria en la qual les ONG són mers útils de les màfies “, prossegueix el partit de Santiago Abascal .

Publicitat

Gere s’ha unit a la tripulació del vaixell després d’arribar-hi amb un iot i una pancarta en què es podia llegir ‘You are not alone’ (No esteu sols) i un cor. L’actor nord-americà ha pujat a l’Open Arms i ha repartit menjar a la tripulació i als migrants.

El vaixell es troba en aigües internacionals davant de l’illa italiana de Lampedusa i, davant la negativa d’Itàlia i Malta a autoritzar el desembarcament, el vaixell ha demanat “urgentment” un port segur al que dirigir-se amb aquestes persones.

En concret, ha apel·lat a Espanya perquè demani a la Comissió Europea que activi el mecanisme europeu que permetria la posterior distribució dels migrants entre països de la UE, cosa que, fins al moment, cap Estat ha sol·licitat.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut