Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Vox es burla de Richard Gere a l’Open Arms: “Un multimilionari envoltat de presumptes refugiats”

L’actor de Hollywood ha portat menjar i beure als rescatats per l’ONG a alta mar

Agències 09/08/2019

Vox s’ha burlat de l’actor Richard Gere perquè aquest divendres ha portat queviures a l’Open Arms, tal com us explicàvem aquest migdia.

“Richard Gere i Human Trafficking Arms. La teatralitat filantròpica frega novament allò esperpèntic. Un multimilionari a Twitter.” Titelles de l’interès globalista que avalen una política migratòria en la qual les ONG són mers útils de les màfies “, prossegueix el partit de Santiago Abascal .

Gere s’ha unit a la tripulació del vaixell després d’arribar-hi amb un iot i una pancarta en què es podia llegir ‘You are not alone’ (No esteu sols) i un cor. L’actor nord-americà ha pujat a l’Open Arms i ha repartit menjar a la tripulació i als migrants.

El vaixell es troba en aigües internacionals davant de l’illa italiana de Lampedusa i, davant la negativa d’Itàlia i Malta a autoritzar el desembarcament, el vaixell ha demanat “urgentment” un port segur al que dirigir-se amb aquestes persones.

En concret, ha apel·lat a Espanya perquè demani a la Comissió Europea que activi el mecanisme europeu que permetria la posterior distribució dels migrants entre països de la UE, cosa que, fins al moment, cap Estat ha sol·licitat.