Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Un Tedax de la Polícia Nacional espanyola insulta greument els membres del Gobierno

|

- Publicitat -

La ultradreta espanyola se sent impune a Espanya gràcies a una tèrbola transició espanyola del franquisme a la democràcia. També, la policia espanyola se sent legitimada a la repressió i la violència. Si unim, doncs, aquests dos conceptes, un policia d’ultra dreta, la mescla és perillosa i explosiva.

En aquest cas, a més, mai millor dit això d’explosiva, ja que parlem d’un inspector de la policia nacional espanyola i TEDAX. Per l’edat, podria semblar jubilat, però entrant al seu Facbook hi trobem nombrosos vídeos dedicats al cos de policia espanyol i també als TEDAX acompanyats de frases com “Esto es una profesion con el corazon…” tal i com us adjuntem a la captura de pantalla.

Publicitat

Aquest senyor, doncs, ha dedicat una ‘història’ de la xarxa Instagram a insultar greument als membres del Gobierno. Concretament diu “hijo de puta, chorizo y cabrón prepotente” al president Pedro Sánchez. Al vicepresident Pablo Iglesias li diu “chepas” al Simón “vete tomar por culo” i al ministre de l’Interior Fernando Grande-Marlaska “hijo de puta chorizo y maricón”.

La persecució de Mossos independentistes res té a veure amb la impunitat amb què campen els agents d’ultradreta a les forces de seguretat d’arreu de l’Estat, malauradament també a la nostra policia. Com és d’esperar, ningú no actuarà d’ofici contra aquest individu.

També posa en context el “bonrollisme” que es produeix a les manifestacions de la ultradreta a Madrid amb la policia nacional espanyola.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut