Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un policia estripa una mascareta que ha rebut del Gobierno: “És paper de fumar!”

|

- Publicitat -

El Gobierno té cada cop més fronts oberts i està quedant absolutament desbordat per la nefasta gestió de la pandèmia pel nou coronavirus. Cap gremi està content amb les mesures adoptades i, ara, fins i tot, comença a tenir en contra a la policia. I no per a decisions polítiques com les d’incloure a l’exèrcit a patrullar els carrers, que tampoc va agradar a Policia espanyola ni guàrdia civil, sinó per no tenir prou cura de les seves tropes.

Diferents sindicats citats per VozPopuli s’han queixat directament al ministre d’Interior espanyol Fernando Grande-Marlaska. Asseguren que van desprotegits, ja que el material sanitari de què disposen no compleix les mesures mínimes per estar segurs. Els policies nacionals espanyols carreguen contra el Ministeri de l’Interior i denuncien l’enviament massiu a les unitats de màscares de “paperet de fumar”. I demanen que se’ls consideri com a personal de risc per a rebre el material sanitari que consideren adequat a les seves funcions.

Publicitat

A les xarxes circula un vídeo en què un agent critica les mascaretes que reben entre les unitats. La treu del seu embolcall, la trenca amb els dits i lamenta que estigui feta de “paperet de fumar” i acaba dient “una vergonya, senyor ministre!”. Els sindicats denuncien que el material rebut no compleix amb els estàndards mínims de seguretat i que sovint s’han repartit elements de protecció caducats (també ho han denunciat els Mossos). Demanen que es reconegui als agents com a personal de risc i que se’ls doti de material sanitari amb major protecció, així com de test de detecció del coronavirus.

Et pot interessar  Desmantellen la cúpula dels Latin Kings a Catalunya, amb seu a Reus i l’àrea metropolitana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut