Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Pobles de Cadis es protegeixen de l’arribada de madrilenys amb barricades

|

- Publicitat -

El no confinament de Madrid i el fet que no s’hagi prohibit a la seva població desplaçar-se segueix portant cua. Resulta que durant el cap de setmana, les nits de divendres i dissabte, diferents pobles de costa de la província de Cadis van arribar a intentar protegir-se de la visita de madrilenys.

Al poble de Tarifa, així com de Barbate, Zahara de los Atunes, Vejer de la Frontera o Chiclana els seus habitants van arribar a construir barricades, algunes amb fogueres, per a obligar a desviar els turistes que arribaven des del centre de la Península.

Publicitat

I és que els madrilenys no van fer cas a l’Estat d’alerta declarat pel Gobierno i van desplaçar-se a les segones residències que tenen per la costa espanyola. Alguns veïns explicaven a Publico.es que es van arribar a cremar rodes de pneumàtics en platges cremant al costat de cotxes dels forans per mostrar l’absolut rebuig dels residents de la costa de Cadis davant l’arribada de població madrilenya.

 

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut