Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Lamenta que la violència policial que han rebut els agricultors no l’hagin patit els catalans

|

- Publicitat -

La catalanofòbia a l’Espanya profunda no cessa ni en situacions extremes com la que ara us expliquem. Un nombrós grup de manifestants agricultors de Jaén ha tallat des de primera hora del matí d’aquest dijous l’A-4 al seu pas per la població d’Andújar. Els treballadors del sector primari protestaven per demanar un preu just per a l’oli d’oliva que ells produeixen, ja que asseguren que segueixen perdent diners sense que l’administració faci res.

Reclamen al nou Gobierno que prengui mesures contra les grans distribuïdores que, segons ells, fan inviable el seu negoci. Durant les protestes, la policia espanyola ha actuat exercint la repressió al dret de manifestació amb violència.

Publicitat

Segons es pot veure al vídeo, un dels afectats explica que els agricultors s’estan retirant de la protesta després d’haver estat ruixats amb gas pebre. Amb els ulls plorosos, però, explica que “ens fan fora com a gossos” i era una manifestació pacífica. La seva declaració, però acaba de manera sorprenent: “el que no han tingut valor de fer a Catalunya ens ho han fet aquí”.

Et pot interessar  Andalusia no es cansa de perseguir Catalunya: la Junta ja prepara un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut