Edició 2045

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de març del 2024
Edició 2045

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de març del 2024

[Vídeo] La predicció d’Otegi sobre Alberto Carlos Rivera l’any 2017

|

- Publicitat -

El partit d’Alberto Carlos Rivera, Ciudadanos, pateix una profunda crisi. Els seus pactes amb Vox, les pugnes de poder a la direcció (especialment ara que Arrimadas ha aterrat a Madrid) i el seu nul paper protagonista de cara a la investidura de Pedro Sánchez han provocat una sacsejada que ha deixat Ciudadanos atordit. Baixes, dimissions i fugides aclaparen l’actualitat negra del partit taronja.

Però mentrestant, Rivera intenta, com sempre, desviar l’atenció amb titulars cridaners a la recerca de la crispació i de torpedinar la convivència social. Alberto Carlos exigit la dimissió de Rosa María Mateo, Presidenta de Ràdio Televisió Espanyola, després que s’hagi anunciat una entrevista a Arnaldo Otegi a TVE.

Publicitat

La realitat, però, és que Ciudadanos està en profunda crisi i Otegi ja ho va preveure el setembre del 2017 quan va visitar TV3 al programa del FAQS quan encara el presentava en Ricard Ustrell.”Els pròxims anys, al panorama general d’Espanya, l’únic Rivera que serà realment referent serà el fill d’Isabel Pantoja, que és el Quico Rivera.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut