Divendres, 3 d'Abril de 2020 - Edició 616
La República

[Vídeo] La magistrada que jutja Trapero només es preocupa per anar a dinar

No ha interromput l’infame interrogatori del Fiscal fins que ha tingut gana

Gerard Sesé
Gerard Sesé 20/01/2020
Els magistrats de l'Audiència Nacional Francisco Javier Vieira, Ramón Sáez i la presidenta, Concepción Espejel durant el judici d'aquest 20 de gener del 2020. (Horitzontal)

La cúpula dels Mossos que va gestionar el 20 de setembre i el referèndum de l’1-O del 2017 està asseguda al banc dels acusats a l’Audiència Nacional a Madrid.

Avui ha començat el judici amb l’interrogatori al Major Josep Lluís Trapero. El Fiscal Miguel Ángel Carballo ha fet una corrua de preguntes amb to impertinent i, fins i tot, algunes que podien haver estat objecte de reprimenda per part de la presidenta del tribunal, Concepción Espejel. Una jutge que va ser recusada per la seva vinculació al PP pel cas Gürtel.

Però la jutge no ha intervingut en cap moment fins que l’estómac li ha fet soroll. Passades les dues de la tarda ha estat la primera interrupció al Fiscal per preguntar-li quan acabaria perquè, textualment, “este tribunal tiene que comer”.

La llibertat de quatre persones innocents està a les seves mans però la seva primera aparició durant l’interrogatori ha estat per, com es veu al vídeo, preguntar quan podia aixecar la sessió per anar a dinar.

Relacionats