Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] La imatge de prepotència de Borrell al món: demana a una periodista nord-americana que vocalitzi millor l’anglès

La cara que se li queda a la presentadora ho diu tot

|

- Publicitat -

Ni España Global ni Marca España. Això no ho arregla ningú. La desaparició de l’Estat espanyol per a millorar la imatge espanyola al món fa aigües per tot arreu. Gran part dels mèrits és per la lluita incansable de l’independentisme català i la nefasta resposta de l’Estat. Però també, la negativa percepció d’Espanya per part de la comunitat internacional es deu a la manera de fer i actuar dels seus polítics.

Un bon exemple és l’últim estirabot del ministre d’afers exteriors espanyol, Josep Borrell. Tal com es pot veure en aquest vídeo, quan era entrevistat a una televisió nord-americana, Bloomberg, la periodista i conductora de l’espai li feia una llarga pregunta. En el moment que ha de contestar, amb el seu posat vehement i prepotent, Borrell ha dit que no havia entès la pregunta. Lluny de disculpar-se, ha donat la culpa a la nadiua anglesa i, amb un anglès poc digne d’un ministre d’afers exteriors (malgrat que sigui habitual en els governs espanyols) ha demanat que la presentadora li repetís la pregunta i li ha exigit que “vocalitzés millor”.

Publicitat

La cara de la periodista ho diu tot:

Et pot interessar  L'Ajuntament de la Pobla de Segur canvia el nom del passeig Josep Borrell per 1 d'Octubre
Publicitat

Opinió

Minut a Minut