Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] “Espanya, Estat feixista que tortura els oponents polítics” el missatge de Croàcia a La Roja

Així dona la benvinguda Zagreb als aficionats espanyols

|

- Publicitat -

La selecció espanyola de futbol juga demà a la nit un partit contra la semifinalista mundial, Croàcia, a la seva capital, Zagreb. L’expedició de la Roja, però, no sembla del tot benvinguda al país adriàtic i així ho han volgut mostrar els seus ciutadans.

Els voltants del camp on es disputarà el partit a la ciutat balcànica s’han omplert de cartells amb un missatge molt dur contra Espanya. Penjats arreu dels carreres prop del cap, s’hi poden veure aquests cartells amb l’estanquera de fons i un toro negre i amb el següent missatge: “Vergonya Espanya, estat feixista que tortura i empresona els oponents polítics pacífics”.

Publicitat

Així ho ha explicat el programa esportiu El Chiringuto. El seu presentador, Josep Pedrerol, s’ha preguntat qui hi ha darrere d’aquesta acció i ell mateix s’ha respost: els catalans.

Cal recordar, però que Croàcia es va independitzar de Iugoslàvia després d’una guerra d’independència que va acabar l’any 1995 i que, per tant, el sentiment de solidaritat amb la causa catalana és gran.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut