Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] El llaç groc apareix a un especial de l’aclamada sèrie ‘L’ala oest de la Casablanca’

|

- Publicitat -

The West Wing és una sèrie dramàtica de televisió d’èxit internacional que es va emetre al canal NBC des del 1999 fins al 2006 (7 temporades). La sèrie està ambientada a la Casa Blanca i narra la feina diària dels membres del govern federal dels Estats Units d’Amèrica.

Més de 20 anys després HBO ha anunciat un episodi especial que es rodarà amb els actors de la sèrie original per a fomentar el vot a les pròximes eleccions dels EUA en el marc d’una campanya anomenada “When We All Vote” (Quan tots votem), una organització sense afany de lucre, presidida per Michelle Obama.

Publicitat

Per primera vegada en gairebé dues dècades, el repartiment i creadors de The West Wing es reuneixen per a un plató especial a HBO Max i es rodarà al Teatre Orpheum de Los Angeles l’octubre de 2020.

L’especial ha despertat un gran interès entre els fans de la sèrie en l’àmbit internacional. Durant la promoció, un dels seus protagonistes, l’actor Bradley Whitford, que encarna Josh Lyman (i pel que va guanyar un premi Emmy al millor actor secundari) ha lluït a la solapa un llaç groc.

Whitford i la seva dona gestionen la fundació internacional The Clothes Off Our Back, que organitza subhastes de caritat amb objectes de celebritats i els guanys es distribueixen per als nens més necessitats. També donen suport públicament a l’ONG Heifer International.

No és d’estranyar, doncs, que amb aquest perfil sensible als drets humans, si bé el llaç groc no és exclusiu de la lluita catalana, Whitford hagi volgut clicar l’ullet als catalans amb el llaç groc i més encara tractant-se d’una sèrie eminentment política com ho és ‘L’ala oest de la Casablanca’ i en un especial on es demana el vot, allò que als catalans se’ns va intentar impedir sense èxit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut