Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Comín destrossa un periodista de la Sexta per les seves preguntes esbiaixades

|

- Publicitat -

Toni Comín, conseller a l’exili i eurodiputat de ple dret, ha atès els micròfons de la televisió de la caverna espanyolista, en aquest cas de la televisió de La Sexta, tot just després de recollir l’acta a l’Eurocambra.

Després que Antonio García Ferreras donés pas al seu company en directe, Comín ha estat brillant a l’hora de respondre les malintencionades i esbiaixades preguntes del reporter espanyol.

Publicitat

En dues ocasions l’ha deixat retratat: la primera ha estat quan la pregunta es referia a unes suposades veus autoritzades que asseguren que Comín i Puigdemont no podran acabar els tràmits perquè han de passar per Madrid a jurar la Constitución: “De debò hi ha algú encara que afirma això? Primera notícia! Aprofitarem aquest Nadal, doncs, per regalar un llibre de comprensió lectora” ha contestat deixant fora de joc al reporter.

La segona ha estat quan el periodista ha fet referència a unes suposades declaracions del Tribunal General que obrien la porta a una possible situació en contra dels interessos dels eurodiputats independentistes: “No, el Tribunal no diu això que acabes d’explicar i això és dret a la informació. Ha acceptat el nostre recurs de mesures cautelars i l’ha admès”.

En veure-les ben negres, Antonio García Ferreras ha tallat la connexió.

Aquí el moment:

Et pot interessar  La militància de Junts ratifica Comín com a candidat a les eleccions europees del 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut