Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

[Vídeo] Caçat un agent antidisturbis espanyol pixant al carrer entre càrregues a Pamplona

Ahir, pels de Pamplona, un nombrós grup de gent va desfilar pel nucli antic de la ciutat navarresa per a protestar pel desallotjament del Gaztetxe Meravelles. La marxa va acabar […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 09/01/2019

Ahir, pels de Pamplona, un nombrós grup de gent va desfilar pel nucli antic de la ciutat navarresa per a protestar pel desallotjament del Gaztetxe Meravelles. La marxa va acabar amb càrregues de policia foral navarresa i de la policia espanyola.

Com ja sol ser habitual quan es produeixen aquests fets, les imatges sobre els cops i les corredisses proliferen a les xarxes, tant de ciutadans com de mitjans de comunicació. Nosaltres ens hem fixat amb un vídeo que recull diferents moments de les càrregues del digital navarrès Ahotsa.info.

Al vídeo, que aquí us oferim el fragment, s’hi pot veure com un agent antidisturbis espanyol aprofita un moment de dispersió dels manifestants i, darrere un container de paper i cartró, treu els genitals fora del pantaló i, amb una mà, aguanta el penis mentre pixa en abundància. Una acció penada amb una multa d’entre 300 i 600 euros segons el codi civil de cada ciutat.