Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Al Parlament Britànic es refereixen a Carme Forcadell com una presa política

Cowan: "Avui, el govern britànic mira cap a l'altra banda mentre Espanya bloqueja presos polítics"

|

- Publicitat -

El diputat al parlament britànic Ronnie Cowan, de l’Scotish National Party, ha parlat sense embuts avui de la tràgica situació que viu la precària democràcia espanyola. A la Cambra dels Comuns, sense pèls a la llengua, ha denunciat que Espanya té presos polítics i ha posat d’exemple l’expresidenta del Parlament català, Carme Forcadell.

Cowan, durant les preguntes de les oficines exteriors a la Cambra dels Comuns, ha denunciat que Forcadell porta empresonada més de 9 mesos sense judici i ha exclamat: “Quan el Govern del Regne Unit condemnarà aquesta indignació?”

Publicitat

Cowan, a les xarxes socials, ha afegit una reflexió: “A la Cambra dels Comuns ens agrada pensar que hauríem tingut el coratge de donar suport a Rosa Parks. Ens diem que havíem recolzat Jackson i King. Alguns van donar suport a Biko i Mandela. Avui, el govern britànic mira cap a l’altra banda mentre Espanya bloqueja presos polítics”.

No és la primera vegada que Cowan parla de Catalunya i dels presos polítics, com quan va defensar els Jordis durant una altra intervenció.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut