Dijous, 17 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

[Vídeo] Així se’n foten a la cara de Casado uns estudiants amb un màster

Històrica trolejada al líder del PP, Pablo Casado, per part d’un grup d’estudiants de Tenerife a la seva cara. L’unionista conservador no s’imaginava que en visitar l’Institut Astrofísic de Canàries […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 04/04/2019
Pablo Casado, president del PP

Històrica trolejada al líder del PP, Pablo Casado, per part d’un grup d’estudiants de Tenerife a la seva cara.

L’unionista conservador no s’imaginava que en visitar l’Institut Astrofísic de Canàries (IAC), un grup de joves, que es van apropar a ell amb bones maneres, el deixarien en ridícul i en evidència abans que fes una petita roda de premsa acompanyat pel candidat a la presidència del Govern de Canàries, Asier Antona; la candidata al Congrés dels Diputats per la província de Santa Cruz de Tenerife, Ana Zurita; el president del PP a Tenerife, Manuel Domínguez.

Els joves van comentar-li que li havien preparat un “regal” i li van lliurar un “Màster en Cosmologia, Astrofísica i Astrologia” i que es podien fer “50 hores de classe en un sol dia”. Després de l’entrega” del Màster, un dels membres de seguretat de casat arrenca abruptament de les mans el “títol” al líder popular.

El president nacional del PP va aprofitar la seva primera intervenció en l’IAC per nomenar els problemes que, a parer seu, estan patint l’arxipèlag i l’Estat. A més, va afalagar la gestió del PP al Parlament regional i al seu principal dirigent, Asier Antona.


Relacionats