Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Una prova d’ADN certificaria que el rei Juan Carlos té un fill il·legítim i és català

|

- Publicitat -

Confirmat: el rei emèrit Juan Carlos I de Borbón té un fill il·legítim. Bé, coneixem oficialment que, almenys, en té un. Es tracta del català Albert Solà que fa anys que reclama que la seva mare va tenir una aventura amb el monarca i ell en va ser el fruit. Un fet no sorprenent tenint en compte que el monarca espanyol va arribar a tenir 10.000 amants, en algunes ocasions, més de 10 a la vegada repartides arreu de l’Estat i que, en una ocasió, va tirar per la borda del vaixell en ser sorprès per la reina Sofía.

Ara, per fi s’han fet públics els resultats d’una prova d’ADN feta el 2007 i que confirma que Juan Carlos I i Solà comparteixen el 99.9999% dels gens.

Publicitat

Segons ha explicat el català, ha donat a conèixer ara aquests resultats perquè “fa uns deu dies” li va arribar “una informació referent al fet que l’excomissari José Manuel Villarejo es disposava a publicar uns documents” sobre la seva història. L’únic document que pot tenir ell, són les meves anàlisis d’ADN “, ha revelat a ‘Elcierredigital.com‘.

No obstant això, Solà ha explicat que li van realitzar les anàlisis a canvi que ell renunciés al tron a favor de Felip VI i que, malgrat l’irrefutable el resultat del test d’ADN, el Tribunal Suprem no ho va acceptar com a prova perquè el rei Juan Carlos I no havia accedit a realitzar-la.

Albert Solà es va prestar a fer aquest test per exigències del Centre Nacional d’Intel·ligència, explica que el CNI va demanar que tot fos el ràpid possible i tenien un got usat per rei emèrit i es va fer el test a un laboratori de Lleida.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut