Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Una alcaldessa del PSOE col·loca la seva germana per gestionar les xarxes amb un sou de 54.000€

|

- Publicitat -

Sense vergonya i als quatre vents: l’Ajuntament de Móstoles va aprovar el passat 29 d’agost el nomenament de la nova coordinadora de “missatges i xarxes socials” del consistori, un càrrec de lliure designació que té una remuneració anual de 52.000 euros. L’escollida ha estat la germana de l’actual alcaldessa del PSOE, Noelia Posse.

D’aquesta manera, segons explica la Cadena SER, Laura Posse ha estat designada com a “personal funcionari d’ocupació eventual”, de conformitat amb el que estableix l’article 104.2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, de bases de Règim Local.

Publicitat

Però encara hi ha més: no és l’únic familiar de l’alcaldessa que treballa per a l’ajuntament de Móstoles. Vicente Posse, treballador des de fa anys d’aquest consistori madrileny, ha estat nomenat director tècnic administratiu en l’àrea d’Esports. Aquest lloc té assignat un complement mensual de 1607 euros.

Et pot interessar  La justícia madrilenya obre diligències contra Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, per tràfic d'influències
Publicitat

Opinió

Minut a Minut