Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un regidor del PP de Jerez xoca contra tres cotxes conduint begut

|

- Publicitat -

 

La política d’alta graduació no només té segell de Badalona. El líder del PP a Jerez, regidor de la ciutat i portaveu de la diputació de Cadis, Antonio Saldaña, ha estat detingut per conduir en estat d’embriaguesa.

Publicitat

Resulta que durant la seva temerària conducció, va xocar contra tres cotxes aparcats. Els agents de la policia local, un cop detingut, van escriure a l’acta que del regidor emanava “una forta olor a alcohol” que tenia una “mirada somnolenta” es mostrava “repetitiu en les seves expressions” i, a més, tenia una “deambulació vacil·lant”.

L’impacte a dos dels cotxes va ser en un intent d’aparcar fallit i al restant mentre es desplaçava pel carrer Guatemala de la ciutat. A més, sorprèn l’hora de l’acte, dos quarts de set de la tarda. El regidor triplicava la taxa d’alcohol permesa. Després de la detenció va sortir en llibertat amb càrrecs.

Antonio Saldaña, ha demanat perdó i ha titllat “d’error” el seu comportament però s’ha excusat al·legant que “no ha fet mal a ningú” tal com explica LaVozDelSur.es.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut