Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un baró socialista compara el pacte del PSOE amb ERC amb la sodomització

|

- Publicitat -

El president de Castella-la Manxa i secretari regional de l’PSOE, Emiliano García-Page, ha fet un comentari homòfob aquest dimecres, en plena negociació entre PSOE i ERC de cara a la investidura de Pere Sánchez, comparant l’acord amb un acte de sodomització associant així, sota una mentalitat arcaica, conservadora i heteropatriarcal, el sexe anal amb el dolor, la submissió, la vergonya i la feblesa.

“Jo per Reis el que no vull, com no crec que vulgui cap espanyol i espanyola és vaselina. Volem tenir uns bons Reis, un bon 2020 i tenir la consciència tranquil·la”, ha indicat durant la seva intervenció en l’acte d’encesa simbòlic de les emissions de la televisió regional en qualitat 4K. La vaselina és un lubricant associat, avui dia ja erròniament, al sexe anal.

Publicitat

La pressió a les mateixes files del PSOE així com de la dreta reaccionaria en mans del PP, Cs i Vox està determinada a intentar dilapidar un possible acord d’investidura del Gobierno Sánchez/Iglesias amb el suport d’ERC. D’altra banda, els republicans segueixen pressionant JxCat per no quedar-se sols en l’abstenció.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut