Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Twitter tanca el perfil de Betrand Ndongo, conegut com “el negro de Vox”

A més, el perfil oficial de la formació d’àmbit nacional espanyol segueix bloquejat

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/02/2020
Betrand Ndongo, conegut com "el negro de Vox"

Sembla que el falangisme ha xocat amb Twitter. Mentre les idees autoritàries, xenòfobes, masclistes i catalanofòbiques de Vox gaudeixen de total impunitat a l’Estat, una de les xarxes socials més utilitzades arreu del món sembla disposada a plantar-los cara.

Si ara fa uns dies us explicàvem que per un tuit homòfob el perfil nacional de Vox a Twitter està bloquejat (no hi poden escriure res malgrat no estar esborrat) ara us narrem que una de les figures més mediàtiques del partit franquista s’ha quedat sense perfil, aquest sí esborrat del tot.

Ell és Betrand Ndongo, conegut com “el negro de Vox” ja no té actiu el seu perfil amb prop de 53.000 seguidors per decisió de la xarxa social. Ara fa uns dies, Ndongo feia unes piulades amb un vídeo on va carregar contra “el desig sexual de les dones d’esquerres” fet que va generar gran polèmica i podria ser el motiu del comiat del seu perfil. No era la primera vegada que “el negro de Vox” la feia grossa a Twitter: també li va dir a una dona negra que li pagava el bitllet perquè marxés d’Espanya o la campanya que va desencadenar contra Paula Vázquez sobre “els mascles empotradors” que segons ell “necessiten les dones d’esquerres”.