Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Twitter tanca el perfil de Betrand Ndongo, conegut com “el negro de Vox”

|

- Publicitat -

Sembla que el falangisme ha xocat amb Twitter. Mentre les idees autoritàries, xenòfobes, masclistes i catalanofòbiques de Vox gaudeixen de total impunitat a l’Estat, una de les xarxes socials més utilitzades arreu del món sembla disposada a plantar-los cara.

Si ara fa uns dies us explicàvem que per un tuit homòfob el perfil nacional de Vox a Twitter està bloquejat (no hi poden escriure res malgrat no estar esborrat) ara us narrem que una de les figures més mediàtiques del partit franquista s’ha quedat sense perfil, aquest sí esborrat del tot.

Publicitat

Ell és Betrand Ndongo, conegut com “el negro de Vox” ja no té actiu el seu perfil amb prop de 53.000 seguidors per decisió de la xarxa social. Ara fa uns dies, Ndongo feia unes piulades amb un vídeo on va carregar contra “el desig sexual de les dones d’esquerres” fet que va generar gran polèmica i podria ser el motiu del comiat del seu perfil. No era la primera vegada que “el negro de Vox” la feia grossa a Twitter: també li va dir a una dona negra que li pagava el bitllet perquè marxés d’Espanya o la campanya que va desencadenar contra Paula Vázquez sobre “els mascles empotradors” que segons ell “necessiten les dones d’esquerres”.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut