Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

“¡Soy más español que tu, cara de mono!”: Baralla a cops d’estanquera a un acte de Vox

|

- Publicitat -

Troglodites del segle XXI. Així es podria definir tot aquell que abraça ideologies com el feixisme o la ultradreta. En el cas de Vox, però, l’adjectiu és literal.

Durant un míting del partit ultra i radical unionista espanyol a l’Hospitalet, dos militants han acabat a cops per una discussió per a veure qui era més espanyol.

Publicitat

Segons explica La Vanguardia els dos individus, que ja s’haurien barallat abans d’iniciat l’acte, quan els organitzadors han marxat, s’han tornat a discutir, aquest cop a bastons: “Què dius, que jo no sóc espanyol? Jo sóc més espanyol que tu, que tens cara de mico”, li ha dit un home a l’altre, que ha respost amb més insults i amenaces. Tot seguit, l’altre individu de Vox que assegurava ser molt espanyol ha agafat la bandera d’Espanya que subjectava i ha colpejat l’altre individu al cap. Tot hauria passat molt ràpidament fins que els organitzadors haurien expulsat l’agressor.

Tot plegat, mentre Ignacio Garriga feia el seu míting entre crits falangistes com “Arriba España”.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut