Dijous, 2 de juliol de 2020 - Edició 707
La República

Sancionat un guàrdia civil per gestionar dos clubs nocturns mentre estava de baixa

#MarcaEspaña La justícia el va enxampar per les seves publicacions al Facebook

Redacció
Redacció 23/01/2020
Agents de la Guardia Civil rebent classes en un gimnàs

Nova mostra del perfil dels agents que tenen els cossos de seguretat de l’Estat Espanyol. Aquest torna a ser un capítol que engrandeix la llastimosa reputació de la Marca Espanya.

Resulta que un agent de la Guardia Civil espanyola a Sevilla ha estat sancionat i inhabilitat perquè gestionava un parell de bars nocturns de copes mentre estava de baixa laboral.

El comandant de la seva zona va fer una ‘investigació’ al perfil a Facebook del policia/empresari i va detectar aquesta activitat privada per la qual l’agent no tenia permís.

Així ho assegura la sentència emesa per la Sala Cinquena del Tribunal Militar. S’explica que el guàrdia civil va comunicar que es trobava indisposat per prestar el servei i després de requerir-li el justificant mèdic el va acabar lliurant. En el relat de fets s’assenyala a continuació que “consultats pel Comandant de lloc principal dels perfils a la xarxa social Facebook corresponents” resulta que l’agent “s’estava dedicant a la gestió dels establiments i locals d’oci situats al centre de Sevilla”.

 

Relacionats