Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Podemos practica les ‘fake news’ que pretén combatre per fer pressió a ERC

|

- Publicitat -

El diputat d’Unidas Podemos, Jaume Asens, assegurava ahir en una entrevista a Europa Press que s’han de buscar “instruments legals específics” per a lluitar contra els invents i les desinformacions, el que anomenava en castellà “los bulos” i en anglès també conegut com les ‘fake news’.

Seria bo, doncs, que els primers a aprendre’s la lliçó fossin ells mateixos. L’intent a la desapareda de mentir la cadira al Gobierno i que aquest no quedi tocat en no poder aplicar una nova pròrroga de l’estat d’alarma ha portat a la formació lila a tirar de mentides per a dur una maquiavèl·lica estratègia de pressió cap a Esquerra perquè voti a favor o s’abstingui.

Publicitat

Des del perfil de Podemos a Catalunya o el mateix portaveu al Congreso de la formació, Pablo Echenique, així com els sequaços a Twitter, han iniciat una campanya on els republicans són l’objectiu. El problema és que tot l’argumentari és fals.

Els comuns asseguren que el vot en contra dels republicans abocaria a la fi de les restriccions de mobilitat, les aplicacions dels ERTOs o les mesures contra els desnonaments. Les mesures econòmiques com els ERTOs seran vigents 30 dies després de la finalització de l’estat d’alarma així com el confinament es pot fer sense necessitat que estigui actiu. En definitiva: fake news.

L’estt d’alarma sí que ha servit per a retallar drets, per a militaritzar el país i recentralitzar l’Estat espanyol.

Et pot interessar  Sánchez afirma que "Espanya està preparada per reconèixer l'Estat palestí"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut