Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Podemos, camí del PP: Un advocat acomiadat assegura que denunciarà pagaments en B

|

- Publicitat -

L’advocat José Manuel Calvente que ha estat acomiadat aquesta setmana per Podemos ha assegurat que “no hi ha cap expedient ni cap denúncia interna per assetjament sexual” i que “l’única menció” és la nota de premsa publicada per la formació.

“Aquest expedient no existeix, van a muntar un expedient fals després de l’acomiadament. És un vil muntatge del partit per desprestigiar-me”, ha criticat Calvente en una entrevista a la Cope.

Publicitat

En la mateixa línia, l’advocat ha incidit que l’acusació d’assetjament sexual és “rotundament falsa” i ha afirmat que és un “vil muntatge” de Podem contra la seva persona.

Precisament, Calvente ha assenyalat que té proves “que tot és fals” i ha destacat que està preparant una querella per calúmnies contra tots aquells que “estan difamant” sobre ell.

El lletrat ha explicat que ell i la seva companya Mónica Carmona van recopilar una “sèrie d’irregularitats” sobre el funcionament intern de el partit, que “van a ser objecte de querella i investigació judicial”. “Ens convertim en persones perilloses per Podemos i ens cessen”, ha sentenciat.

Calvente ha afegit que traslladarà totes aquestes proves a la Justícia perquè investigui si hi ha una trama de sobresous i corrupció a Podemos. “Prefereixo reservar les proves de la caixa B de Podem per a la Justícia i els afiliats de el partit. El meu principal objectiu sempre ha estat la integritat ètica i moral i el compliment de la llei”, ha conclòs.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut