Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Nervis a Madrid pel pacte a la vista del PSOE amb ERC

|

- Publicitat -

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha demanat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que abadoni “postures extremistes” i aposti per un pacte amb PP i Cs perquè no volen “deure res a ERC”. En declaracions als mitjans, Villacís ha assegurat que l’Estat espanyol “no es pot permetre” un govern amb “populistes i independentistes” i ha posat en valor que, tot i tenir deu diputats, són els únics que estan proposant una alternativa al “pacte del horror” amb Unides Podem i ERC. La vicealcaldessa ha afirmat que Cs “no vol un govern de Sánchez” però ha afegit que “encara menys amb populistes i independentistes”, al temps que s’ha mostrat convençuda que així pensen la major part dels espanyols. “És de sentit comú”, ha declarat.

En aquest sentit, ha reclamat a Sánchez que “s’apropi al constitucionalisme” pensant “més en Espanya” i menys en la seva formació. La regidora de Cs ha assegurat que no es pot afrontar la crisi econòmica de la mà de Podem ni la territorial de la d’ERC. “Som els 10 escons més útils que hi ha al Parlament”, ha reivindicat.

Publicitat

Ha reivindicat que, des de la seva postura “de centre”, reclamen tant a Sánchez com al líder del PP, Pablo Casado, que se seguin a “escoltar” i apostin per un pacte entre constitucionalistes.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut