Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Mastegot d’una ONG internacional a Espanya pel tracte que reben els presos a l’Estat

|

- Publicitat -

Fort mastegot a Espanya que, una vegada més, veu com la seva imatge internacional queda malmesa després d’un informe d’una ONG internacional.

L’ONG Human Rights Without Frontiers ha denunciat que el tracte a les presons espanyoles “no està en línia amb el dret europeu”. En un comunicat, aquesta entitat amb seu a Bèlgica ha volgut refutar les afirmacions del govern espanyol en el seu examen de drets humans a les Nacions Unides on va assegurar que els drets dels presos compleixen els estàndards europeus des del 2015. L’ONG també lamenta “l’abús de la presó preventiva” a Espanya i les denúncies d’abusos policials.

Publicitat

Una notícia que se suma a l’informe d’Amnistia Internacional sobre els presos polítics i al ja esmentat examen d’Espanya a l’ONU on va quedar ben retratada on fins a quinze països van demanar a Espanya que garanteixi el dret d’expressió i protesta, i on es va instar a investigar els abusos policials de l’Estat.

Et pot interessar  Clatellot d'Amnistia Internacional a Espanya: li recrimina que no investigui prou les vulneracions de drets humans a Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut