Dimecres, 1 de desembre de 2021 - Edició 1224
La República

Marlaska no coneix la #MarcaEspaña: El Gobierno no controlarà desplaçaments per Setmana Santa perquè “són impensables”

Desafiant la picaresca: El ministre de l’Interior afirma que l’enduriment del confinament redueix el trànsit d’entrada a les grans ciutats

Redacció
Redacció 30/03/2020
El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, a la Moncloa / ACN

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat que no hi haurà un dispositiu especial de control a les carreteres durant la Setmana Santa perquè “no hi ha Setmana Santa en els termes que estàvem acostumats, de sortir de la nostra residència i anar a un altre lloc”.

Grande-Marlaska ha dit que hi haurà un dispositiu de control però que “no és per la Setmana Santa” sinó que són els controls que s’estan fent pel confinament, que ja estan en marxa. “Aquesta Setmana Santa és una altra Setmana Santa, absolutament diferent. Els desplaçaments són impensables i no tindran lloc”, ha dit Grande-Marlaska aquest dilluns en roda de premsa des de la Moncloa.

D’altra banda, Grande-Marlaska ha afirmat que l’enduriment del confinament ha reduït el trànsit d’entrada a les grans ciutats d’una forma “sensible”. Concretament, a Madrid la reducció ha estat del 34% amb relació al dilluns de la setmana passada quan ja havia entrat en vigor l’estat d’alarma. El ministre de l’Interior ha remarcat que l’objectiu és reduir la mobilitat per evitar contagis i ha confiat en la “responsabilitat” i “solidaritat” dels ciutadans.