Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

#MarcaEspaña: Ple absolut a la discoteca de Pachá de Madrid que no tanca pel coronavirus

|

- Publicitat -

Escoltes, instituts i universitats tancats. Teatres, centres cívics i biblioteques clausurades. Centenars d’espectacles, funcions, concerts ajornats. Les competicions esportives aturades, de les professionals fins a les amateurs. Madrid, a més, és el principal focus d’infecció i propagació del virus a l’Estat espanyol amb més de la meitat dels casos detectats.

Tot i això, la nit de dimecres a dijous, la discoteca del grup Pachá de Madrid, ara anomenada Teatro Barceló, estava plena fins a rebentar. Cues, aglomeracions i una multitud apilonada (a molt menys d’un metre de distància, de fet, a menys de 10 centímetres de distància) i, fins i tot, fent broma a les xarxes socials sobre la pandèmia: alguns usuaris arribaven a publicar fotos durant la festa amb el hashtag “desafiando el coronavirus”.

Publicitat

Però ja no només la proximitat era un perill sinó que a diferents vídeos penjats a les xarxes socials pels que estaven de festa se’ls veu fumant i compartint les catximbes.

Una mostra més de la marca Espanya i com escenes com aquesta fan esgarrifar a la comunitat internacional sobre la nefasta gestió de l’Estat amb la pandèmia del coronavirus. Així i tot, Teatro Barceló assegura que, com que no supera el llindar de 1.000 persones d’aforament, seguiran obrint de dimecres a dissabte. Tal com explica ElPlural, una allau de crítiques a les xarxes i d’experts ha denunciat la situació.

Les imatges del Pachá de Madrid ple les ha difós la competència que té a l’oci madrileny. L’amo d’una altra discoteca (Teatro Kapital) ho denunciava a les xarxes:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut