Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

#MarcaEspaña L’ajuntament de Totalán convertirà la zona on va caure Julen en un recinte visitable

La tragèdia de la mort de l’infant que va caure dins un pou il·legal a Totalán (Màlaga) i que va comportar un aparatós i llarg rescat segueix portant cua. El […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/02/2019

La tragèdia de la mort de l’infant que va caure dins un pou il·legal a Totalán (Màlaga) i que va comportar un aparatós i llarg rescat segueix portant cua. El nefast accident es va convertir en un serial que va alimentar amb grans palades la premsa groga espanyola posant de manifest la seva manca d’ètica i moral.

Però sembla que la #MarcaEspaña no té remei. Arran de l’accident, els plans de l’Ajuntament de Totalán previstos pel terreny on hi havia el pou il·legal han canviat. Segons recull el diari ‘La Opinión de Málaga’, el regidor de la ciutat, Miguel Ángel Escaño creu que el pla de treball prèviament aprovat queda ara en un “segon pla” i avança que el consistori es planteja ara convertir aquesta “zona zero” en un recinte visitable.

D’aquesta manera, pretenen fer un homenatge al petit i a tots els voluntaris que “van donar la millor lliçó de solidaritat possible”. Segons explica el regidor, les propostes per donar contingut a la ‘zona zero’ s’han disparat.