Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

#MarcaEspaña: Cues a les sortides de Madrid coincidint amb els festius de Setmana Santa

|

- Publicitat -

És un fet: està passant. Una gran quantitat de madrilenys han fet cas omís a les recomanacions de les autoritats i a l’obligació de mantenir un confinament domiciliar i han omplert les carretes i autovies i les principals sortides de la ciutat cap a les seves segones residencies.

I és que a Madrid és festiu també dimecres i, per tant, avui molta gent comença la Setmana Santa. Així doncs, algunes de les principals carreteres de la Comunitat de Madrid estan registrant circulació lenta i retencions de trànsit a primera hora de la tarda, tot i les limitacions de moviments per la declaració de l’Estat d’Alarma.

Publicitat

Segons dades de la Dirección General de Tráfico (DGT), hi ha retencions de nivell groc a la A-2, l’A-3, l’A-5 i especialment l’A-6, sortint de la capital.

En concret, hi ha retencions a les 15.30 hores a l’autovia A-2 a l’altura de Madrid en direcció Saragossa, a l’igual que a l’A-3 cap a València, l’A-5 en sentit Badajoz i l’A-6 tant a Madrid com a Las Rozas cap a la Corunya.

El fet que, a més, hi hagi controls policials en algunes sortides està encara creant més retencions.

Uns desplaçaments impensables segons el Gobierno

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va afirmar ara fa una setmana que no hi hauria un dispositiu especial de control a les carreteres durant la Setmana Santa perquè era “impensable” que hi hagués desplaçaments: “no hi ha Setmana Santa en els termes que estàvem acostumats, de sortir de la nostra residència i anar a un altre lloc”. Ja vam advertir al ministre que no coneixeia bé la #MarcaEspaña.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut