Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Manuel Valls podria ser el nou ministre d’Exteriors espanyol

|

- Publicitat -

El matrimoni de conveniència entre Ciudadanos i Manuel Valls ha durat pocs dies un cop finalitzades les eleccions municipals. El trencament del francès i, de moment, regidor a Barcelona, és un fet consumat i el grup municipal s’ha dividit en dos.

Valls ha trobat els pactes de Cs amb l’extrema dreta l’excusa perfecta per a marxar, tot i que aquesta ingenuïtat no se la creu ningú: ja sabia en quin partit es ficava. D’altra banda, Alberto Carlos Rivera ha utilitzat la investidura d’Ada Colau a Barcelona com el pretext necessari per expulsar-lo.

Publicitat

Ara, diferents mitjans espanyols com ElConfidencial asseguren que Valls prepara el seu salt al PSOE i podria iniciar carrera a Espanya. D’altra banda, a Moncloa.com ja afirmen, directament, que el francès i els socialistes espanyols han iniciat els contactes. Expliquen que la nit de dimecres passat, l’exprimer ministre francès va trencar el gel amb els socialistes en un restaurant anomenat Las Tortillas de Gabino. Allà, PSOE hauria fet els primers passos per incorporar a les seves files Valls com a responsable d’Afers Exteriors, ja que Josep Borrell no repetirà.

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut