Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Madrid agonitza mentre Ayuso segueix mentint: “Nova York està molt pitjor”

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, està a punt de firmar com una de les pitjors dirigents de la història. Cada dia que passa en diu una de més grossa per tal de defensar el paper del seu nefast govern davant d’una pandèmia de coronavirus completament descontrolada. Aquest cop, durant la sessió de control del Govern regional, ha deixat anar que “Nova York està molt pitjor que la Comunitat de Madrid”. Tal com informa el diari El Plural, amb les dades a la mà, es pot comprovar que Ayuso menteix per enèsima vegada amb les seves excuses.

Comparant les ciutats, Madrid ha registrat unes dades de contagiats i de morts molt pitjors que la ciutat dels Estats Units. Només cal donar un cop d’ull a les informacions d’aquest mateix dimecres 7 d’octubre: Nova York registra 1.356 positius de coronavirus, mentre que Madrid n’ha notificat ni més ni menys que el triple, 4.721.

Publicitat

Si s’indaga una mica més, en els darrers set dies, Madrid ha notificat més de 21.000 casos, i Nova York es queda amb més de 9.600. La interpretació final és que Ayuso ja no sap què dir per intentar protegir la seva gestió, que està lluny de ser mínimament competent.

Et pot interessar  La Fiscalia denuncia per frau fiscal l'empresari Alberto González Amador, parella d'Isabel Díaz Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut