Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

L’eurodiputat homòfob caçat a una orgia gai va intentar fugir nu per una canonada

|

- Publicitat -

Josef Szajer és el polític d’ultradreta homòfob responsable de la llei que censura el matrimoni a la nova constitució d’Hongria i, fins ara, mà dreta del president Viktor Orbán.

Ahir us explicàvem Szajer va ser caçat i sancionat per la policia belga després que ell i 25 homes més practiquessin una orgia clandestina amb drogues en plena pandèmia al centre de Brussel·les divendres passat.

Publicitat

A la festa sexual hi havia també diversos diplomàtics. Després de l’escàndol, va renunciar a la seva carrera política i va reconèixer que havia participat en l’orgia, però va negar que es drogués i que les substàncies estupefaents que els agents van trobar “no era seva”. Però Szajer va tractar de fugir de la festa escalant per una canonada, segons han apuntat diversos mitjans, nu. Una vegada que li van aconseguir detenir va assegurar que tenia “immunitat diplomàtica”.

“Lamento profundament haver violat les restriccions per la Covid-19, va ser irresponsable per part meva i estic disposat a assumir la multa que comporti”, va afegir Szajer en un comunicat. “Amb la meva renúncia diumenge vaig extreure les conclusions polítiques i personals”. Cal recordar que a Bèlgica, entre altres mesures, hi ha toc de queda a partir de les deu de la nit.

“Els demano que avaluïn aquest pas en fals tenint en compte els meus 30 anys de treball dur i dedicat. L’ensopegada va ser estrictament personal i sóc l’únic responsable per això”, ha comentat. També ha volgut disculpar-se amb la seva dona, una jutgessa del TC hongarès i a la seva filla.

Et pot interessar  La Unió Europea s'encara a la "contaminació zero" amb un acord que endureix els límits de contaminació de l'aire
Publicitat

Opinió

Minut a Minut