Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

Les fotos que demostren que Arrimadas va provocar els manifestans de l’Orgullo a Madrid

Davant els mitjans, però, va fer-se la víctima

Redacció 09/07/2019
Inés Arrimadas a l'Orgullo de Madrid | @Popicinio

Inés Arrimadas va gosar treure el cap a la manifestació de l’Orgull LGTBI a Madrid malgrat que el seu partit ha pactat amb la ultradreta que considera als homosexuals, bisexuals i transsexuals persones malaltes. Finalment, els representants del partit taronja, tal com va passar també a Barcelona, van haver de marxar i abandonar la concentració.

L’estratègia del partit d’Alberto Carlos Rivera, com sempre, va ser la de buscar la crispació a través d’una autovictimització portada a l’extrem.

Diversos membres de la formació han plorat a les xarxes, han titllat de nazis el col·lectiu, l’han culpabilitzat com si fossin uns monstres (“tenien cares d’odi que ens haguessin afusellat” deia un) i, fins i tot, la mateixa Arrimadas afirmava que no volien entrar a l’armari per la seva ideologia.Però unes fotografies recollides per un tuitaire demostrarien que, en realitat, Inés Arrimadas va tenir una actitud provocativa i que hauria respost amb vehemència a aquells que la criticaven.

De fet, Adolfo Lujan assegura haver estat allà present i que l’actitud d’Arrimadas durant tota la manifestació va ser “xulesca, provocadora, arribant fins i tot a enfrontar-se verbalment amb els assistents”. A més, afegeix: “No havia vist a cap polític comportar-se així mai, ni a Rafael Hernando en els seus ‘millors’ temps”.

Les fotografies són clares i van acompanyades del hashtag #ArrimadasDimision que ha estat dels més usats durant la jornada d’avui a les xarxes.