Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les fotos que demostren que Arrimadas va provocar els manifestans de l’Orgullo a Madrid

|

- Publicitat -

Inés Arrimadas va gosar treure el cap a la manifestació de l’Orgull LGTBI a Madrid malgrat que el seu partit ha pactat amb la ultradreta que considera als homosexuals, bisexuals i transsexuals persones malaltes. Finalment, els representants del partit taronja, tal com va passar també a Barcelona, van haver de marxar i abandonar la concentració.

L’estratègia del partit d’Alberto Carlos Rivera, com sempre, va ser la de buscar la crispació a través d’una autovictimització portada a l’extrem.

Publicitat

Diversos membres de la formació han plorat a les xarxes, han titllat de nazis el col·lectiu, l’han culpabilitzat com si fossin uns monstres (“tenien cares d’odi que ens haguessin afusellat” deia un) i, fins i tot, la mateixa Arrimadas afirmava que no volien entrar a l’armari per la seva ideologia.Però unes fotografies recollides per un tuitaire demostrarien que, en realitat, Inés Arrimadas va tenir una actitud provocativa i que hauria respost amb vehemència a aquells que la criticaven.

De fet, Adolfo Lujan assegura haver estat allà present i que l’actitud d’Arrimadas durant tota la manifestació va ser “xulesca, provocadora, arribant fins i tot a enfrontar-se verbalment amb els assistents”. A més, afegeix: “No havia vist a cap polític comportar-se així mai, ni a Rafael Hernando en els seus ‘millors’ temps”.

Les fotografies són clares i van acompanyades del hashtag #ArrimadasDimision que ha estat dels més usats durant la jornada d’avui a les xarxes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut