Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les curses de braus, incloses de forma “immediata” al bo cultural per a joves del Ministeri de Cultura

|

- Publicitat -

Les curses de braus s’inclouran en el bo cultural per a joves finalment. D’aquesta manera el Ministeri de Cultura acata la sentència del Tribunal Suprem sobre l’exclusió d’aquesta polèmica activitat que havia establert el govern espanyol. El ministre Miquel Iceta ha confirmat que l’inclouran de forma tan aviat com el BOE publiqui la resolució de l’alt tribunal.

El socialista ha remarcat que la seva aplicació serà “immediata” i, per tant, servirà per als actuals beneficiaris del bo cultural (2022), en cas que no hagin exhaurit l’ajuda, ja que el període de gaudi dels 400 euros s’estén fins a un any. “Ens dirigirem a totes les entitats col·laboradores a efecte de compra d’entrades, i als organitzadors d’espectacles taurins perquè si ho volen es puguin acollir al bo”, ha detallat Iceta.

Publicitat

El Reial decret que regula aquest bo cultural estableix certes excepcions que no són subvencionables: productes de papereria; llibres de text curriculars; equips, programari, maquinari i consumibles d’informàtica i electrònica; material artístic; instruments musicals; espectacles esportius i taurins; moda i gastronomia. Però la resolució del Suprem fa que s’elimini l’excepció dels braus i, per tant, les entrades per aquesta mena d’espectacles entrarà dins la subvenció pública.

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut