Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’encarregat d’organitzar les orgies gais a Brussel·les explica que també hi van polítics espanyols

|

- Publicitat -

L’orgia gai clandestina celebrada (per estar en temps de pandèmia) al centre de Brussel·les interceptada per la policia ha tingut una especial transcendència perquè un dels participants era Josef Szajer, el polític d’ultradreta homòfob responsable de la llei que censura el matrimoni homosexual a la nova constitució d’Hongria i, fins ara, mà dreta del president Viktor Orbán.

Un diari polonès ha entrevistat el jove que s’encarrega d’organitzar aquestes festes sexuals i que no ha tingut pèls a la llengua a l’hora d’explicar els detalls de les trobades. Per una banda, David Manzheley ha assegurat que no estan pensades per a l’ús de les drogues, però que si algú en porta no, es pot evitar que hi hagi consum. Per l’altra, també ha explicat el nom d’aquestes trobades només per homes: “orgies de papes”, una clara referència al fet que molts d’ells estan casats i amb fills.

Publicitat

També explica que es practica sexe sense protecció, en l’argot se’n diu “sexe bareback”, i que tots els assistents estan “obligats a participar” i no poden “només mirar”. Pel que fa als “convidats” narra que sovint les festes són amb més gent i que n’ha arribat a celebrar amb 100 persones. Pel que fa a la Covid-19, assegura que ara exigeix un document d’immunitat o que ja s’hagi passat la malaltia.

Manzheley, fins i tot, ha detallat les nacionalitats dels polítics que més assíduament visiten les seves festes luxurioses: “polítics d’Ucraïna, França, Alemanya, els Països Baixos, Luxemburg, Suïssa i Espanya”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut