Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’empresa que va gestionar la compra de tests defectuosos va canviar la seva seu social després de l’1-O

|

- Publicitat -

L’empresa Interpharma, que va fer d’intermediari entre el mercat xinès i el Gobierno per la compra de tests defectuosos i a un preu molt superior del mercat (va fer pegar amb diners públics 26 euros la unitat quan en costava 3 euros) va canviar la seva seu social després de l’1-O. En total la compra dels 650 mil tests fallits va suposar una despesa de les arques públiques de 17 milions d’euros.

L’empresa establerta a un dels feus històrics del PSC, Santa Coloma de Gramanet, va ser de les que vilment va canviar la seu per motius polítics i en pro de l’unionisme després del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Publicitat

John-Oliver Staib Natalicchio és l’administrador únic de Interpharma, i a través del seu web, després de dies tancat, ha emès un comunicat on culpa l’Estat: “El fabricant va aportar la documentació requerida sobre les certificacions, estudis clínics i protocols d’ús, que va ser traslladada a les autoritats espanyoles, que la van analitzar i van validar”.

Cal recordar que l’empresa està més especialitzada en productes de cosmètica, no té cap vinculació comercial amb la Xina.

Et pot interessar  La CUP insta el Govern a "trencar l'acord" amb el PSC i no "fer de comparsa de les polítiques de la dreta"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut