Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Espanya va comprar tests defectuosos a la xina a 26 euros la unitat quan en costaven 3

|

- Publicitat -

Per més que des del Gobierno de coalició entre el PSOE i Podemos s’entestin a voler amagar el nyap de la gestió de la pandèmia creada pel nou coronavirus i pretenguin controlar els mitjans de comunicació, les informacions sobre la seva nefasta direcció de polítiques no paren de filtrar-se.

És el cas, novament, del bunyol perpetrat per l’executiu de Pedro Sánchez sobre la compra a la Xina de tests. Resulta que a part de comprar centenars de milers de test de detecció de la Covid-19 en mal estat, el Gobieno va pagar una morterada de diners públics deixant-se estafar.

Publicitat

Segons explica l’ABC, el Ministeri de Sanitat va signar un contracte amb l’empresa Interpharma per al subministrament de 659.000 unitats de test de diagnòstic del coronavirus  canvi de 17.143.885 euros. És a dir, cada unitat va costar 26 euros.

El cas és que l’empresa Interpharma és catalana i es dedica a la cosmètica, no té cap vinculació comercial amb la Xina i és de Santa Coloma de Gramanet, municipi on el PSC hi governa des de fa dècades.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut