Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’Ambaixada dels EUA a Madrid alerta als seus ciutadans d’un alt risc d’atemptat a l’Estat espanyol

|

- Publicitat -

Les tensions entre els Estats Units d’Amèrica i l’Iran tenen conseqüències arreu, fins i tot a l’Estat espanyol. I és que el dimarts passat l’Ambaixada dels EUA a Madrid va emetre una “alerta de seguretat” als seus ciutadans que es troben a l’Estat espanyol. Es justificava l’avís per les “grans tensions a l’Orient Mitjà”.

Segons l’alerta cursada per la legació nord-americana a Madrid, aquesta situació de conflicte internacional entre ambdós països “pot resultar en riscos de seguretat per als ciutadans nord-americans a l’estranger”.

Publicitat

Davant d’això, l’ambaixada recomana als seus nacionals que es trobin a l’Estat espanyol una sèrie d’actituds, com mantenir un perfil baix i portar certa cura i estar atent a l’entorn, al que els envolta.

Concretament, aconsella mantenir-especialment alerta en llocs freqüentats per turistes, s’entén que per la possibilitat que es produís algun atemptat o atac, segons explica elconfidencialdigital.

També anima a revisar els “plans personals de seguretat” que tinguin aquests nord-americans, i que també tinguin en tot moment els seus documents de viatge actualitzats i fàcilment accessibles.

Aquest avís també l’han difós a les ambaixades a Israel i Palestina, una zona especialment sensible per la seva proximitat a l’Iran però també en llocs molt més allunyats, des de Mèxic fins a Barbados, Dominica i altres illes del Carib.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional assumeix la investigació per terrorisme de l'home que va atacar el Màgic de Badalona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut