Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

L’aberrant motiu pel qual la presidenta de la Asociación de Fiscales demana un plus pels magistrats destinats a Catalunya

|

- Publicitat -

La presidenta de la Asociación de Fiscales d’Espanya, Cristina Dexeus, creu que els magistrats destinats a Catalunya han de tenir un plus al sou per poder pagar escoles concertades als seus fills i així “evitar que s’eduquin en centres que adoctrinen”.

Publicitat

L’ultra nacionalista espanyola assegura que “els més joves, amb nens petits, podrien usar aquest complement perquè el seu fill no vagi a un col·legi públic on li adoctrinin i puguin anar a un concertat o a un privat”.

En una entrevista a economíaDigital recollida per eldiario.es, Dexeus assegura que així es podria “evitar la fuga de companys” del Principat. A més, vincula els aldarulls de les últimes setmanes a Barcelona amb les escoles catalanes i titlla d’ignorants els joves “cap d’ells s’ha parat a veure cap sessió del judici del Procés” i que tampoc han llegit l’escrit de l’acusació fiscal ni la sentència.

“Han sortit al carrer a calar foc perquè, en certa manera, la manipulació que s’ha fet de la joventut l’ha conduït al radicalisme”. Una situació en la qual, creu Deseux, ha tingut a veure “la falta d’atenció per part de l’Estat que ha anat succeint des de fa anys a Catalunya”.

Per això, insisteix, el Govern ha d'”estar pendent que no es produeixi adoctrinament a les aules”, perquè “és imprescindible que els alumnes acabin el seu cicle formatiu amb coneixements sòlids sobre el contingut de la Constitució”.

 

Et pot interessar  Enrabiada de l'unionisme pel paper de Puigdemont en la negociació de la investidura 
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió