Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La UE compra 100 milions de vacunes contra la Covid-19

|

- Publicitat -

La UE ha comprat 100 milions de dosis de la vacuna contra la Covid-19 de la companyia britànica Astrazeneca, que estan desenvolupant investigadors de la Universitat d’Oxford (Regne Unit). El repartiment es farà de manera equitativa entre els països d’acord amb la seva població, segons ha informat el Ministeri de Sanitat en un comunicat. L’Estat espanyol adquirirà un total de 30 milions de dosis.

L’OMS assenyala que serà decisió dels països si la vacuna és obligatòria o no

Publicitat

Bruce Aylward, epidemiòleg de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), ha assegurat que és decisió dels països fer la vacuna contra la Covid-19 obligatòria o no per als seus ciutadans.

“En l’organització el que volem és fomentar l’acceptació voluntària de la vacuna, així com el comportament de les persones perquè busquin obtenir-la. Volem que les persones entenguin els beneficis de les vacunes i la seva qualitat, més enllà que sigui obligatòria o no”, ha explicat en roda de premsa.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut