Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

La reunió de la cúpula de Junts a Brussel·les acaba sense tancar un acord amb el PSOE

Els de Puigdemont eviten confirmar si hi ha contactes amb els socialistes ara a Bèlgica

|

- Publicitat -

La reunió de la cúpula de JxCat a Brussel·les amb Carles Puigdemont per debatre sobre un acord amb el PSOE per a la investidura del socialista Pedro Sánchez ha acabat aquest dijous a la tarda sense acord. La trobada de la cúpula de la formació, que s’ha celebrat en un hotel al barri europeu de la capital belga, s’ha allargat durant gairebé sis hores, però no s’hi ha tancat cap pacte per a la investidura de Sánchez.

Fonts de la formació apunten que seguiran les converses dins de JxCat per debatre un acord amb el PSOE, però no han confirmat si també hi ha ara per ara contactes amb els socialistes a Brussel·les. Les mateixes fonts asseguren que era el PSOE el que havia alimentat les expectatives d’un possible acord imminent amb JxCat.

Publicitat

ERC pacta amb el PSOE

Paral·lelament, el ministre de Presidència i negociador del PSOE, Félix Bolaños, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, han escenificat l’acord global a Barcelona amb un pacte que implica el ‘sí’ dels republicans a la investidura de Pedro Sánchez a canvi, entre altres coses, del traspàs integral de Rodalies.

Et pot interessar  Comín tornarà a Catalunya amb Puigdemont el dia de la investidura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut